Buitenonderhoud

Voor een optimaal onderhoud van uw woning is het raadzaam om regelmatig buiten schilderonderhoud te laten plegen. In ons klimaat heeft het houtwerk aan uw pand erg te lijden wanneer het schilderwerk niet in goede conditie is.

Een buitenschilder onderhoudt niet alleen houtwerk maar ook beton, gevelwerk, metaal en kunststof aan de buitenzijde van uw woning of gebouw. Ook kleine onderhoudswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld houtrot reparaties, kunnen wij voor u uitvoeren.

Buiten schilderwerk controleren
Een goed begin is het halve werk! Wij controleren eerst het bestaande schilderwerk op beschadigingen zoals zwakke plekken in de hoeken van kozijnen en op het kitwerk langs het glas. Door inspectie van het houtwerk merken we meteen of er houtrot onder de verflaag zit. Houtrot zal eerst verholpen moeten worden met een hout reparatiemiddel. Voordat we daarna beginnen met schilderen worden de te schilderen oppervlaktes goed schoon gemaakt en ontvet.

Juiste verf en gereedschap
Voordat wij aan het buitenschilderwerk beginnen is het goed om te weten: duurzaam onderhouden en mooi schilderwerk valt en staat met het gebruik van de juiste verf en goed gereedschap. Als schilder weten wij dat je met goede verf en gereedschap uiteindelijk de klus ook nog eerder klaar gebruiken.

Adres

Twentelaan 11,
8443 AA Heerenveen

Telefoon

06 30652445