Binnenonderhoud

Regelmatig onderhoud van muren, plafonds, trappen, vloeren, deuren en kozijnen is niet alleen noodzakelijk, maar draagt ook bij aan een stukje woongenot. Naast dat schilderwerk voor een groot deel zorgt voor verfraaiing, heeft het een praktische functie. Goed schilderwerk zorgt voor bescherming van houten onderdelen en muren tegen het binnendringen van vocht, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen.

Wanneer het binnenschilderwerk begint te bladderen of de verf begint te verkleuren dan is het wel weer eens toe aan een nieuwe verfbeurt. Bouwsma schildersbedrijf kan dit prima voor uw verzorgen. Vraag gerust!

Advies
Een binnenschilder doet meer dan alleen het verven van de ruimtes binnen. Een adviserende rol hoort ook bij een professionele binnenschilder.  Verf en behangsoorten, juiste keuze en toepasbaarheid voor ieder ruimte en natuurlijk de kleuradvies zijn allemaal zaken waarbij uw schilder u kan adviseren.

Uitvoering
Dit is geheel afhankelijk van de ruimte en de werkzaamheden die verricht moeten worden. Zaken waar hierbij aan gedacht kan worden zijn: herstellen van wanden en muren, verwijderen van het behang, schuren en ontvetten van het oppervlak, maar ook het afdekken van de vloer.

De voorbereiding is het halve werk. De schilderklus kan daarna in vrij korte tijd worden aangebracht en ziet u het resultaat van een nieuw behang of verfbeurt.

Adres

Twentelaan 11,
8443 AA Heerenveen

Telefoon

06 30652445