WAT WE DOEN

Binnenonderhoud

Regelmatig onderhoud van muren, plafonds, trappen, vloeren, deuren en kozijnen is niet alleen noodzakelijk, maar draagt ook bij aan een stukje woongenot.
Wanneer het binnenschilderwerk begint te bladderen of de verf begint te verkleuren dan is het wel weer eens toe aan een nieuwe verfbeurt. Bouwsma schildersbedrijf kan dit prima voor uw verzorgen. Vraag gerust!

Buitenonderhoud

Voor een optimaal onderhoud van uw woning is het raadzaam om regelmatig buiten schilderonderhoud te laten plegen. In ons klimaat heeft het houtwerk aan uw pand erg te lijden wanneer het schilderwerk niet in goede conditie is.
Een buitenschilder onderhoudt niet alleen houtwerk maar ook beton, gevelwerk, metaal en kunststof aan de buitenzijde van uw woning of gebouw.

Winterschilder

In de winter schilderen? Natuurlijk! Vanwege de Winterschilderregeling is het tussen eind november en eind maart voordeliger uw huis op te laten opknappen? Met de huidige zachte winters kunnen de houten kozijnen en gevels ook meegenomen worden.

Nieuwbouw

Het schilderwerk is de ‘finishing touch’ van uw nieuwe woning of bedrijfspand. De hoeveelheid kleuren waaruit u kunt kiezen is nagenoeg eindeloos. En wat ook niet onbelangrijk is; de nieuwbouw schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie niet alleen om het te verfraaien, maar ook om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond.

Beglazing

Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.

Wandafwerking

Woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer iedere ruimte binnen heeft verschillende mogelijkheden in wandafwerking. Schilderen en behangen zijn nog steeds de meest gebruikte manieren voor het afwerken van wanden binnen, maar daarbinnen is keuzes uit vele verschillende soorten verf en behangsoorten. Bouwsma schilders kunnen u adviseren welke wandafwerking geschikt is voor iedere ruimte.

Adres

Twentelaan 11,
8443 AA Heerenveen

Telefoon

06 30652445
info@schildersbedrijf-bouwsma.nl