Nieuwbouw

Het schilderwerk is de ‘finishing touch’ van uw nieuwe woning of bedrijfspand. De hoeveelheid kleuren waaruit u kunt kiezen is nagenoeg eindeloos. En wat ook niet onbelangrijk is; de nieuwbouw schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie niet alleen om het te verfraaien, maar ook om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond.

Schilderwerk voor nieuwbouw
De schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie om het te verfraaien en te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Verf kan in een veelheid aan kleuren geleverd worden. Als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen kan uw vakman ook een transparante afwerking met lak of beits aanbrengen. Naast schilderen houdt Bouwsma schildersbedrijf zich vaak ook bezig met behangen, structuren en glas zetten.

Van kantoorgebouw tot wooncomplex
Oudere kantoren in de binnensteden krijgen regelmatig een tweede bestemming als woning. Bij dit soort projecten wordt vaak gekozen voor onderhoudsarm aluminium en kunststof kozijnen. Hierdoor vervalt buiten schilderwerk, maar het komt ook voor dat Schilder Bouwsma bestaande kunststof kozijnen schildert. Zeker als het gaat om specifieke kleuren.

Adres

Twentelaan 11,
8443 AA Heerenveen

Telefoon

06 30652445